בית המרזח היה הראשון בארץ שהקים חדר קירור לבירות. בחדר הקירור שלנו נשמרות בטמפרטורה המושלמת חביות הבירה: מעל 30 סוגי בירה שנדחפים בלחץ גז דרך צינור ענק ומגיעות עד לברזי הבירה מהם הם נמזגות אליכם צוננות וטריות, ביום קיץ חם אחרי בירה או שתיים תבקשו מהברמן שיקח אתכם לסיור קצר בתוך החדר הקפוא... 
בית המרזח רמת ישי
בית המרזח רמת ישי

הבירות שלנו

בירת לאגר עדינה בעלת גוון זהוב בהיר, ארומה נעימה וטעם מרענן. קרלסברג מתגאה במסורת מפוארת של למעלה מ- 160 שנה של איכות ללא פשרות שהחלה עם הקמת המבשלה בקופנהגן בשנת 1847 על ידי ג'יי סי ג'יקובס

הבירה קלה לשתייה ובעלת סיומת מרירה עדינה. 5% אלכוהול


מבשלה ישראלית חדשה, בירה בסגנון אמבר אייל משילוב של מספר לתתים בדרגות קליה שונות, מגוון זני כשות עם ארומה פירותית ומרירות עדינה

, בירה מאוד קלילה יחסית לזאנר שלה ולמקבילים בסגנון.  IPA  הדרית עם מגוון זני כשות מרירה ופירותית. 5.53%  אלכוהול

בירת לאגר לא מסוננת בעלת טעמים פרחוניים והדרים, מתקתקות מאלטית
ומרירות נעימה. בירה קרלסברג לומה מבושלת בשיטת DRY-HOPPING המעניקה לבירה עומק של ארומות וטעמים . 5.2%

נוצרה בהשראת סגנון החיטה הבלגי אך עם שינויים: לצד החיטה, השעורה וזרעי הכוסברה התווספה שיבולת שועל ליצירת גוף קרמי יותר. זן תפוז הקירסאו המריר הוחלף בזן הולנסיה במטרה ליהנות ממתיקות תפוז עדינה, את אלה מקשט בהגשה פלח תפוז אשר נועד להדגיש את הארומה ההדרית. מומלץ לגלגל מעט את הבקבוק לפני הפתיחה כדי לערבב את משקעי השמרים עם הבירה. 5.4% אלכוהול

בירה מכבי 7.9 היא בירת לאגר ישראלית בהירה, עשויה 100% לתת אירופאי משובח, בעלת 7.9 % אלכוהול.

קטפה 4 מדליות זהב בתחרויות בינלאומיות נחשבות.

בירת האואזיס, היא בירה שאינה מסוננת. בירת אייל מעורפלת, בעלת גוון זהוב, שנראה נהדר לאחר מזיגתו לכוס. לבירה ניחוחות נעימים של פירות הדר, שמשרים אווירה קיצית, נעימה, קלה ואוורירית. טעמה משתלט על הגרון והופך כל לגימה ממנה לחוויה בפני עצמה. האואזיס בעלת 4.7% אלכוהול, 

בירת לאגר בסגנון פילזנר המיוצרת בהתאם לחוק הטוהר הבווארי ועם שימוש במים רכים מאוד. זו אחת הבירות הפופולריות ביותר בעולם והגרמנית הנמכרת ביותר בארה"ב.

בירת לאגר ישראלית בסגנון פילזנר עם 4.9% אלכוהול. הושקה לראשונה בשנת 1950 ומיוצרת במפעלי טמפו בנתניה. גולדסטאר היא הבירה המובילה בישראל, עם נתח שוק של 33%.
גולדסטאר בושלה לראשונה בשנת 1950 על ידי הברומייסטר מנחם ברלינר ממבשלת "תעשיות בירה ארץ ישראל בע"מ".
הבירה כיוונה בתחילת דרכה לקהל חדש: חיילי צה"ל וצעירים. גולדסטאר נמכרה במחיר מוזל בקנטינות השקם, וזכתה להצלחה גדולה. בתחילה שווקה גולדסטאר כתת-מותג של הבירה המובילה של החברה, בירה נשר, ונקראה "נשר גולדסטאר".
בתווית הופיע הנשר המוכר של בירה נשר, אליו התווסף השם גולדסטאר.
גולדסטאר הייתה הבירה הישראלית הראשונה שנמכרה מן החבית. המקום הראשון בארץ שהציע גולדסטאר במזיגה היה פאב "המוזג" בתחנה המרכזית בתל אביב. בשנת 1985 נרכשה תעשיות בירה וגולדסטאר עימה על ידי חברת טמפו.

5.4% אלכוהול , בירת החיטה העתיקה בעולם, אשר מייצרת רצוף משנת 1040   , ישראל היא המקום הראשון בעולם בצריכת ווינשטפן לנפש. במבשלה עצמה אפשר למצוא 12 סוגים שונים של בירה.

הטעם העדין של החיטה עם ריחות ההדרים האופיניים לסוג הבירה הזה פשוט שובה את הלב. עיקצוץ של חמיצות נשאר קצת זמן לאחר הלגימה אך נעלם כאילו לא היה ומותיר אחריו רמז "תשתה עוד".
את המרירות של הכשות לא מרגישים בכלל, ולא צריך להרגיש, מדובר בבירת חיטה קלאסית ואין טעם להרוס דברים. מסורת היא לא דבר ששוברים.
יתרון גדול של הבירה היא שהיא לא מפוצצת בגזים ככה שאנשים שלא מתים על גזים , יוכו לשתות אותה בקלילות ולהנות מבירה נפלאה.

בירה בסגנון למביק דובדבן, בירה פירותית בתוספת דובדבנים טריים עם טוויסט מרענן וחמצמץ.

סגנון הלמביק הינו מהסגנונות הבירה ההיסטוריים ביותר מאזור בריסל. הבירה מקבלת טעמים חמצמצים ״פראיים״ בגלל שהיא תוססת באוויר הפתוח, מיושנת בחביות עץ לצורך איזון ומקבלת תוספת של דובדבנים טריים ומתוקים. בירה מאוזנת, חמצמצה ומושלמת לחום הישראלי

בירה בסגנון אייל בלגי, המשופעת טעמי  רקע וארומות נהדרות של פירות הדר, הנובעים משימוש בכשות מיוחדת הנקרא Cascade. כאשר בתהליך היצור עצמו מוסיף אסף לביא לבישול הבירה גם קליפות תפוזים. הבירה עוברת שתי תסיסות טבעיות, תסיסה ראשונה במיכל התסיסה עצמם ותסיסה שנייה בבקבוקים עצמם. התסיסה בבקבוק מאפשרת את התפתחות טעמה של הבירה, התסיסה השנייה גם משאירה מעט משקעים בתוך הבקבוק לכן הבירה עצמה אינה צלולה, כי אם 'מעוננת'.  6.5% אלכוהול